Thursday, March 17, 2016

Haartransplantatie Istanbul, Turkije.

Waarom een haartransplantatie ondergaan in Turkije? 
Het is op zich al een grote stap om een haartransplantatie behandeling te ondergaan, waarom dan ook nog eens de nog grote stap maken om een medische ingreep zo ver van huis te te ondergaan. Vertrouwen is cruciaal. Transparantie (openheid) is belangrijk om het vertrouwen van mensen te winnen en te houden.
 
Het haartransplantatie consult. 
Iedereen heeft een privé-consult met de arts. Bestaande klanten ontmoeten in de wachtkamer mensen die zich oriënteren. Zo laten we iedereen zien dat we niet geheimzinnig doen over de resultaten. We weten dat mensen tevreden zijn en vinden het prima als men elkaar ontmoet.

Echte haartransplantatie ervaringen, echte mensen, onbewerkte foto’s. 
Iedereen wil weten wat een behandeling voor resultaat oplevert. Hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door het plaatsen van foto’s. Niet alleen foto’s van vlak na de behandeling, maar door regelmatige updates te geven. Uiteindelijk laten we ook het eindresultaat zien. Zo zien mensen beter wat ze echt van een behandeling kunnen verwachten. Natuurlijk zijn de foto’s onbewerkt. Op aanvraag zijn nog meer foto’s beschikbaar en tijdens het consult kunt u ook extra foto’s zien.  onafhankelijke klantbeoordelingen van onze patienten worden verzameld door een autonome partij welke u kunt lezen op hun website welke hiervoor speciaal is opgezet. 

Haartransplantatie kosten 
De kosten voor een haartransplantatie zijn, zeker in vergelijking met Nederlandse en Belgische klinieken, zeer betaalbaar! U bespaart al snel 50% tot soms wel 70% van de prijs die u daar zou betalen. Zelfs met de reis erbij scheelt het aanzienlijk.
 
Duidelijkheid over wat we doen en wie we zijn. 
Wij adviseren u over haartransplantaties, maken de afspraak en organiseren het gehele traject voor u in Istanbul, Turkije. U wordt in Istanbul begeleid door een Nederlandse begeleider die u ondersteunt, helpt tijdens de consultatie met de haar specialist en zorgt voor uw welzijn.
Voor meer informatie, neem contact met ons op via het contactformulier,

No comments:

Post a Comment